top of page

PLAY IN BUSINESS

2022

DATUM & TIJD

vrijdag 1 juli 2022
09.30 - 17.30

LOCATIE

PIB_2022_Social.png
Happy Games Changers 2022-7.jpg

HÉT EERSTE EVENT OVER SPELEN OP DE WERKVLOER

Play in Business 2.0, juli 2022

OVER PLAY IN BUSINESS 2022

Organisatoren Nancy Beers en Irma Giling geloven in de kracht van spelen om de wereld te veranderen.

 

Het verhoogt de productiviteit, verbetert de groepsdynamiek en wakkert creatief en strategisch denken aan. Stuk voor stuk essentiële skills voor toekomstbestendige organisaties en medewerkers.

 

In 2022 bogen wij ons bij Play in Business over de kracht van spelen in de commerciële sector en de publieke sector (waaronder zorg, onderwijs, hulpdiensten en overheidsinstanties).

Happy Games Changers 2022-115.jpg
Happy Games Changers 2022-46.jpg

In 2022 stond Play in Business in het teken van Meedoen.

 

We denken niet vanuit regels en scheidslijnen, maar vanuit de mogelijkheden voor creativiteit, co-creatie en buiten de lijntjes kleuren dat samen spelen ons biedt.

 

Door de spelregels te veranderen en iedereen uit te nodigen, ontdekken we een wereld van positieve verandering voor alle sectoren.  

Dit creatieve event bood de kans aan 250 bezoekers, waaronder HR professionals, change managers, scrum masters, agile coaches, teamleiders, security professionals en andere geïnteresseerden uit het business leven, om zich een dag lang onder te dompelen in de wereld van ‘serious play’. 

 

25 verschillende sprekers, waaronder de keynote spreker Jitske Kramer, gingen in op de mogelijkheden van spel en de levensveranderende potentie van samen spelen.

Daarnaast was er een Speelplaats waar je bedrijven, organisaties en ondernemers kon ontmoeten, die stuk voor stuk een unieke visie op spelen op de werkvloer hebben.

Dit event werd mogelijk gemaakt door Happy Game Changers, onder leiding van Nancy Beers, Speel Met Zorg, onder leiding van Irma Giling, en de Partners in Play die met hun steun het belang van spelen onderstrepen.

Happy Games Changers 2022-14.jpg

ORGANISATOR

NANCY BEERS

De missie van Nancy is: 
"Verander de wereld, één spel tegelijk."

Play in Business is het event waar Nancy graag wil zijn, vandaar dat ze het organiseert.

Als ze niet hiermee bezig is, speelt ze bij grote bedrijven om dingen aan en af te leren, zowel kennis als gedrag.

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Nancy op Instagram
Nancy-Beers-Organisator.jpg
Jitske-Kramer-in-interview-Fotograaf-Nathan-Reinds-scaled.jpeg

Fotograaf: Nathan Reinds

KEYNOTE SPREKER

JITSKE KRAMER

Jitske is corporate antropoloog, ondernemer, facilitator, auteur, 'trainer van het jaar'. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Wat veel belangrijker is: Jitske is wereldreiziger en terug op Nederlandse bodem inspireert zij als spreker bedrijven, organisaties en groepen om verschillen te overbruggen en een inclusieve, open werkcultuur te creëren waarin iedereen meedoet.

  • LinkedIn
  • Human Dimensions op Instagram
  • Jitske op Instagram
  • Jitske op Twitter

ORGANISATOR

IRMA GILING

Irma is een creatieve zorgprofessional die volwassen is geworden in Zorg & Welzijn. Haar missie is bruggen bouwen tussen management en werkvloer doormiddel van serious play. Zo speel je met processen, motiveer je werknemers, leer je vaardigheden aan en geef je inzicht in (groeps)gedrag. Serieus werken kan met meer licht, lucht en lachen. Ze is allergisch voor ja maar en gaat altijd voor: ja èn..

  • LinkedIn
  • Irma op Instagram
Irma-Giling-Organisator.jpg
bottom of page