top of page

EVENT PARTNER

Als hoofdsponsoren onderstrepen deze Partners in Play het essentiële belang van spelen op de werkvloer en dragen dit samen met ons uit.

HGC_HQ_Logo_M.png

(AD INTERIM)

Happy Game Changers zal te vinden zijn op de Speelplaats met een winkel bomvol Serious Games!

SPONSORS IN PLAY

Onze Sponsors in Play voelen zich verbonden met de missie van Play in Business en maken dit evenement samen met ons mogelijk.

image.png

Marianna Pot en Rik de Groot van Xebia spreken dit jaar op Play in Business over een Agile game, in de sessie 'Are you Ready2Adapt?'.

HART VOOR DE ZORG SPONSORS

Deze sponsors hebben hart voor de zorg en de publieke sector, en sponsoren ons in de geest van #playitforward. Zij stellen ons in staat om 5 kaartjes te kunnen weggeven aan zorgmedewerkers, studenten en organisaties die vanwege financiële barrières anders niet mee zouden kunnen doen.

LOGOOPENNOVbydevhdr_header.png

Hans de Raad'Zorg is een basisbehoefte van ieder mens en zoals in alle intermenselijke omgangsvormen. C'est le ton qui fait la musique! Speel met zorg en zorg via spel, een meer optimistisch thema is bijna niet te verzinnen.

 

Vanuit OpenNovations werken wij op het snijvlak van ICT systemen en medische zorg. Wij voelen ons veilig en thuis in de exacte materie, maar altijd met oog voor de zachte kant. Door Play in Business te sponsoren dragen wij een steentje bij aan de mens-factor.

Logo Leef je kan 't.png

Job van der BosLEEF! is een multidisciplinair gezondheidscentrum met de visie: “iemand kan zelf werken aan zijn eigen kwaliteit van leven en vitaliteit, mits er voldoende en goede ondersteuning aanwezig is”. In deze ondersteuning is een gezonde dosis spel / spelen van essentieel belang'.

 

LEEF! sponseren Teun (student fysiotherapie aan de HU) omdat ze beiden het belang van spelen in de fysiotherapie willen onderstrepen.

SPEELPLAATS PARTNERS

Met een plek op onze Speelplaats gaan deze Partners in Play een dialoog aan met onze bezoekers over het belang van spelen. Playfulness guaranteed!

Living-Story-Horizontal-Colour-With-Tagline_a9bf777856ffe82afa76b75b3ba47f8d_2x.png

Karen Sikkema presenteert dit jaar een sessie over AdVenture – een spannende teamgame over diversiteit binnen teams.

1640858226_logo_freedom_992x314.png

Freedom Internet sponsort de Cyber Escape Caravan van Hogeschool Saxion, waar bezoekers kunnen ontdekken hoe een cybercrimineel denkt en werkt.

Logo PNG high Quality.png

Scrum Facilitators: 'Als Scrum Facilitators vinden wij het belangrijk om een leerervaring te bieden door deelnemers zelf na te laten denken en theorie te beleven. Daarvoor hebben wij allerlei theorie omgezet in games en workshops om leerervaring hierin te vergroten'.

logo_name_yel_on-purp_games.png

Wat is DevOps? Wat kun je ermee? Hoe leg je het uit aan iemand zonder ICT achtergrond? Lasciva gaat ons meenemen met de diverse spellen die ze hebben ontwikkeld.

enversed_studios-logo-full-color-rgb.png

Ontdek Virtual Reality op een toegankelijke en vooral leuke manier, met de VR installatie van Enversed.

bottom of page