top of page

PLAY IN BUSINESS 2024

Het programma van Play in Business staat boordevol frisse ideeën, spannende perspectieven en verrassende invalshoeken, die je praktische tools geven om op je werk direct mee aan de slag te gaan. En dat allemaal geheel powerpointloos. Want op 28 juni ga je spelen, bewegen, ontdekken en ervaren in vier verschillende tracks: 

+ Mens & Maatschappij

met o.a. een spel waarin je de darkside-of-not-having-money ervaart en een sessie over een oplossingsgerichte interventie die al in 17 landen in gebruik is. 

+ Ontwikkeling

met o.a. een spel om te ontdekken of je een Micky Mouse of een Wonder Woman bent en een sessie over dé manier om van die vervelende "euhhh's" in je presentatie af te komen.

+ Business & Innovatie

met o.a. een managementgame gebaseerd op inzichten van de Italiaanse mafia en een sessie over hoe je jezelf in een levend billboard kunt omtoveren. 

+ Steentjes

met o.a. Dungeons & Dragons voor business (eindelijk!) en een sessie over de eindeloze mogelijkheden van 6 gekleurde blokjes Duplo voor ontwikkeling in kinderen en volwassenen.
Met als kers op deze prachtige dag een buitenaards goede keynote van fervent speler én ruimtevaarder André Kuipers. 

We zien je op 28 juni bij het Geofort!

HET PROGRAMMA VAN
PLAY IN BUSINESS 2024

geofort.png

2

WELKOM!

09.00 - 09.30
Centrale Plein
Maak je op voor een dag lang spelen, inspiratie opdoen en netwerken. De koffie is heet en staat voor je klaar, zodat jij stuiterend van de energie je dag ingaat.

TIP!

Wij regelen vervoer van en naar station Leerdam. Gezellig met z'n allen in het pendelbusje naar Play in Business!

miel.png

2

OPENING

09.30 - 09.45
Wie Miel Verstappen een beetje kent, snapt helemaal waarom hij bekend staat als Happy Miel. Hij opent de dag voor ons vol energie.  

En natuurlijk hoor je ook meer ook meer over het enige echte Play in Business evenementspel wat je tijdens de gehele dag kunt spelen. Gecreëerd door de creatievelingen van Living Story, gespeeld door ons allemaal.

TIP!

Laat je pumps, naaldhakken en Van Bommeltjes thuis. Draag comfortabele schoenen want je bent de hele dag in beweging.

pitches.png

2

SPREKERSPITCHES RONDES 1 & 2

09.45 - 10.00
Het is tijd om van de sprekers van rondes 1 & 2 te horen! Elke spreker pitcht zijn of haar sessie in 30 seconden. Handig voor als je nog niet hebt besloten welke sessies je gaat bezoeken vandaag. 

TIP!

Houd je programmaboekje gereed, zodat je de sessies kunt aanstrepen die je zeker niet wilt missen.

1

RONDE 1

10.15 - 11.00
Bonita .png

THEMA: Ontwikkeling

BEÏNVLOEDING

DE VERDWENEN WETENSCHAPPER:
GEDRAGS

In deze Serious game gaan teams aan de slag met het oplossen van een spannende case, waarbij ze moeten samenwerken om hun licht te laten schijnen op een mysterieuze verdwijningszaak. Spelenderwijs passeren thema’s de revue die relevant zijn voor organisaties in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze sessie focussen we specifiek op (gedrags)beïnvloeding met behulp van de Roos van Leary. 

Daarnaast ervaar je in deze sessie je hoe je een serious game kunt inzetten tijdens een langer lopend (leer)traject waarin allerlei thema’s, van krachtenvelden tot inclusieve besluitvorming, in het spel verwerkt worden.

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

Bekijk alvast de trailer voor deze spannende sessie. En wees er snel bij! Er kunnen 25 spelers meedoen met dit spel.
2.png
john & kevin.png

THEMA: Business & Innovatie

HELDEN VAN DE OR

‘Helden van de OR’ is een bordspel dat ingezet wordt in trainingen voor ondernemingsraden. Traditioneel gezien kenmerkt de OR-wereld zich van wet- en regelgeving, inhoudelijke vraagstukken en bestuurlijke dynamieken. Voor (nieuwe) OR-leden is het een grote stap zich hierin te bewegen.

Het spel ‘Helden van de OR’ biedt spelers de ervaring van het OR-werk in een veilige speelomgeving. Spelers gaan aan de slag met teamvorming, kennis van de WOR (wet op de ondernemingsraden), samenwerken en communicatie.

Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten kunnen spelers kudo’s verzamelen die kunnen leiden tot de winst van het spel. Hiervoor is een duidelijke regie, creativiteit, kennis, vaardigheden en initiatief nemen nodig.

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

John & Kevin nemen je mee in het ontstaan van het spel, welke keuzes ze gemaakt hebben en wat het spel oplevert voor hun en voor deelnemers. Wees er snel bij! Er kunnen 25 spelers meedoen met dit spel.
gesa.png

THEMA: Mens & Maatschappij

DE MINDSETTER GAME: VERKENNEN, REFLECTEREN, CO-CREËREN

The Mindsetter© is een innovatieve oplossingsgerichte interventie, ontwikkeld met als doel de oplossingsgerichte mindset én de specifieke vraag technieken toe te passen in coaching en therapie én om mensen erin op te leiden in onderwijs, workshops en trainingen.

De Mindetter biedt spelers de ruimte om met de oplossingsgerichte mindset te experimenteren en stappen in de richting van hun gewenste toekomst te zetten.  

Er zijn wereldwijd inmiddels 70 spellen in 17 landen in gebruik.  De internationale spelleiders zijn net zo divers als hun contexten en cliënten: 88 vrouwen uit STEMM beroepen tijdens een expeditie naar Antarctica, inclusief onderwijs aan de University of South Wales, team coaching in Maleisië, therapie voor kinderen en jongeren in Nieuw-Zeeland, of de VS,  HR afdelingen in Roemenië en Zwitserland en nog veel meer collega's en cliënten hebben het spel met hun feedback, ideeën en enthousiasme verder helpen ontwikkelen en verspreiden.

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

Er kunnen 50 spelers meedoen met dit spel. Zorg dat jij erbij bent!
sander de neef.png

THEMA: Steentjes

3D SERIOUS GAMING: "BUSINESS & DRAGONS"

Dungeons and Dragons (D&D), met zijn unieke combinatie van verhalende diepgang en visuele 3D speelstukken, vormt een verrassend waardevolle bron voor bedrijfsinnovatie. Het narratieve aspect van D&D, waarbij spelers samenwerken om een gezamenlijk verhaal te creëren, bevordert teamwork, communicatie en probleemoplossend denken.

Door de toepassing van visuele 3D speelstukken binnen het spel wordt een tastbare en multidimensionale omgeving gecreëerd. Deze visuele elementen stimuleren creativiteit en helpen teams om complexe bedrijfsscenario's op een interactieve manier te verkennen. Het aanpakken van uitdagingen in de fantasierijke wereld van D&D vertaalt zich naar vernieuwende benaderingen en ideeën in de zakelijke context.

De flexibiliteit van D&D omvat improvisatie, het omgaan met onverwachte wendingen en het vinden van creatieve oplossingen. Dit leidt tot het ontwikkelen van adaptieve denkwijzen en het vermogen om snel te reageren op veranderende zakelijke omstandigheden. Kortom, het integreren van Dungeons and Dragons in bedrijfsprocessen kan een inspirerende en effectieve methode zijn om innovatie te stimuleren en een vruchtbare omgeving voor creativiteit en samenwerking te bevorderen.

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

Wees er snel bij! Er kunnen 25 spelers meedoen met dit spel.
marije & patricia.png

THEMA: Steentjes

DE GELUKSFABRIEK

Een organisatie wil graag functioneren als een geoliede machine. Waarbij elk mens een radartje is die bijdraagt aan het doel van de organisatie.

Maar hoe functioneert elk radartje dan het beste? En wat is het beste en voor wie? Werkgeluk is daarbij het nieuwe goud.

Maar wat betekent werkgeluk voor jou? Wat is dan echt belangrijk? Ontdek het tijdens het bouwen met legostenen.

De workshop geeft inspiratie om speels het gesprek aan te gaan over serieuze zaken.

Werkgeluk: kom het ervaren in de Geluksfabriek!

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

Dit spel is een eye-opener. Zorg dat je erbij bent!
Tzoek (1).png

THEMA: Ontwikkeling

TOWER TANGO

Tower Tango is een teamspel waarbij spelers samenwerken om een zo hoog mogelijke en stabiele toren te bouwen binnen een tijdslimiet.

Met behulp van verschillende materialen moeten teams strategisch plannen, communiceren en problemen oplossen om succesvol te zijn. Het spel benadrukt teamwork, communicatie en creativiteit.

WAAR?

WANNEER?

Ronde

1

10.15 - 11.00

TIP!

Tzoek en het team van PLAYCILITATION© zijn Event Partner in Play en maken samen met ons Play in Business 2024 mogelijk.
1.png

2

RONDE 2 

11.15 - 12.00
vanessa ouwerling.png

THEMA: Steentjes

ERVAAR DE MAGIE VAN SIX BRICKS!

Six Bricks is een hands-on tool voor spelend leren met slechts 6 DUPLO® blokjes in verschillende kleuren die op oneindig veel verschillende manieren kunnen worden ingezet om ontwikkeling en vaardigheden te stimuleren. Zowel voor kinderen als voor volwassenen, alle activiteiten zijn te differentiëren om aan te sluiten bij de behoeftes van de groep op dat moment.

De kracht van deze tool zit hem in de eenvoud van de 6 blokjes, de veelzijdige toepasbaarheid binnen verschillende settings en doelgroepen en het feit dat het geen vastomlijnde methode is. Het is in te zetten naast en in combinatie met tal van andere werkvormen, lessen en opdrachten.

Ontdek een nieuwe wereld van leren door de Magie van Six Bricks!

WAAR?

Locatie GEEL

WANNEER?

Ronde

2

11.15 - 12.00

TIP!

Ontdek alvast de magie van Six Bricks. En wees er snel bij! Er kunnen 25 spelers meedoen met dit spel.
edwin & marjoke.png

THEMA: Ontwikkeling

IRRITATIES OP DE WERKVLOER?

Heb jij ook wel eens buikpijn bij het gedrag van sommige mensen? En wil je dat dan niet aankaarten omdat: 
 
  • Je denkt dat het wel aan jou zal liggen
  • Het nou ook weer niet zo erg is
  • Je de lieve vrede graag bewaart
  • Of welke andere reden dan ook

Wat als er nou een manier was waarop je met elkaar, op een ontspannen manier, kunt onderzoeken hoe jij en je team bepaald bedrag ervaart. Zodat je ontdekt dat:
 
  • Je misschien wel niet de enige bent...
  • Anderen geen idee hebben dat jij je aan dit gedrag stoort...
  • Anderen zich aan jouw gedrag storen
  • Je dit soort situaties kunt verbeteren en daarmee ook de lieve vrede...

Dat kan allemaal! Met het Acceptatie/Tolerantie-pokerspel! Een eenvoudig kaartspel dat schijnbaar ingewikkelde dingen misschien wel heel eenvoudig maakt.

WAAR?

Locatie BLAUW

WANNEER?

Ronde

2

11.15 - 12.00

TIP!

Pokeren was nog nooit zo leuk! Mis deze sessie niet.
sus & maya.png

THEMA: Ontwikkeling

SPREEKSTOF: HOE KOM JE VAN DE "EUHHHH-S" AF?

Je kent het wel. Zit je net lekker in je presentatie, gebeurt er iets onverwachts. Tekst even kwijt. Dikke 'euhhhh'.

Of je voert een belangrijk gesprek met je klant - tijdens het praten denk je aan dat ene wat hij net zei en waar jij nog op wilde reageren en wat zei die ook alweer - 'euhhh'.

Je zegt vaak 'euhh', weet niet wat je er aan kan doen en je wilt er van af.

Enter Spreekstof:  een interactief college over spreken.

Over hoe je van euhhs afkomt, waarom je af en toe een stilte moet laten vallen en wat de HIP-HAP-HOP truc is. Hoe je jezelf ruimte kan geven om keuzes te maken tijdens het spreken. En nog veel meer!

Je leert van acteurs en cabaretiers wat zij inzetten om comfortabel en ontspannen op een podium te staan. 5 jaar theaterschool, 1000+ uur podiumervaring en 2000+ trainingen ervaring samengeperst in 45 minuten.

Drie beloftes:

1. je gaat lachen
2. je gaat het spannend vinden
3. met behulp van theaterspel weet je wat je kan doen om minder euhhh te zeggen!

Euhhhh, mis het niet!

WAAR?

Locatie ROOD

WANNEER?

Ronde

2

11.15 - 12.00

TIP!

Vorig jaar zat Sus Verbruggen tijdens zijn sessie bij Play in Business te zoomen in zijn onderbroek. Wat verzinnen de heren dit jaar?
naima-OMG.png

THEMA: Mens & Maatschappij

OMG EXPERIENCE

Betreed met één van de 12 profielen de wereld van tekorten. Beleef, voel, zie en ervaar de darkside-of-not-having-money. Het hebben van schulden brengt veel stress met zich mee. 

Can you handle it?! 

Ga de uitdaging aan en zorg dat je aan het einde van het spel zo min mogelijk stress ervaart. Dat zal niet gemakkelijk zijn, want het is nogal onvoorspelbaar…

Het OMG -Omgaan Met Geld- bordspel is er voor organisaties en bedrijven in de Welzijnssector, die meer binding willen met financieel kwetsbare mensen. Denk aan beleidsmedewerkers Sociaal Domein, uitvoerders in het Sociaal Domein, jongerenwerkers, coaches, trainers.

WAAR?

Locatie GROEN

WANNEER?

Ronde

2

11.15 - 12.00

TIP!

Naïma won met haar OMG Bordspel het Saganet Serious Games Award 2024. Je leert hier meer over dit prachtige spel. Op Play in Business 2024 is er plek voor 30 spelers tijdens Naïma's sessie, dus mis het niet!
michiel & jan-joost.png

THEMA: Business & Innovatie

FAMIGLIA! DE ULTIEME MANAGEMENTGAME

In 'Famiglia!' strijd je in 3 families om reputatie op het eiland 'Terra Nostra' 

Je speelt een stukje van 'De Ultieme Managementgame' die losjes is gebaseerd op leerzame inzichten van de Italiaanse maffia.

Saboteer andere families, steel wijn, val gebieden van ze aan - of verdedig die van jouw familie, onderhandel met andere families in één van de drie Taverna's op het eiland, of doe een poging om de invloedrijke (en enigszins corrupte) Donna Ferraro om te kopen. Elk familielid - van beschermer tot loopjongen - heeft een eigen rol, elke familie eigen belangen, en elk capo de macht om iedereen aan te sturen.

Een uur lang plezier, overleggen, strategie bepalen en orders uitvoeren. Alles voor de goede zaak natuurlijk. Het gaat ten slotte maar om één ding: Famiglia!

WAAR?

Locatie PAARS

WANNEER?

Ronde

2

11.15 - 12.00

TIP!

Wees er snel bij! Er is plek voor 25 spelers tijdens deze sessie.
lunch.png

2

LUNCH & BUITENSPELEN

12.00 - 13.00
Centrale Plein & de rest van het Geofort
Laat alle indrukken van de ochtend even op je inwerken onder het genot van een hartige lunch. Netwerk en speel er daarna op los op ons privé eiland!

TIP!

Even wat rust nodig? Onze stilteruimte vind je op de tweede verdieping van de Kazernestraat. Aaaaaaah, even een momentje stilte.

Andre-kuiper-keynote.png

2

KEYNOTE: ANDRÉ KUIPERS

13.00 - 14.00
Ruimtevaarder en fervent speler André Kuipers is de keynote spreker op deze vierde editie van Play in Business. Tijdens zijn keynote deelt hij zijn ervaring met de kracht van spelen voor teamwork, innovatie en veerkracht - zowel in de ruimte als bij bedrijven op aarde - met ons.

Dat spelen werkt weet hij als geen ander. André: “Spelen is nuttig gedrag en cruciaal voor de ontwikkeling. Het brein heeft spel nodig. Gelukkig kun je op vele manieren spelen als volwassenen, en die zijn niet altijd zichtbaar of voor de hand liggend.

Dus: "Mens, durf te spelen!”

TIP!

André Kuipers stond al jaren op het droomlijstje van sprekers van organisatoren Nancy Beers & Irma Giling. Dit wil je niet missen!

pitches.png

2

SPREKERSPITCHES RONDES 3 & 4

14.00 - 14.15
Centrale Plein
Opgewarmd? Dan is het tijd om van de sprekers van rondes 3 & 4 te horen! Elke spreker pitcht zijn of haar sessie in 30 seconden. Handig voor als je nog niet hebt besloten welke sessies je gaat bezoeken vandaag.

TIP!

Houd je programmaboekje gereed, zodat je de sessies kunt aanstrepen die je zeker niet wilt missen.

3

RONDE 3 

14.30 - 15.15
bianca van elp.png

THEMA: Business & Innovatie

STAP IN DE SCHIJNWERPERS ALS LEVEND BILLBOARD! 

Doe mee in onze creatieve arena waar je jouw bedrijfsverhaal omzet in een visueel verhaal.

Gebruikmakend van een breed scala aan knutselmateriaal, word je uitgedaagd om verder te kijken dan traditionele presentaties. Uiteraard ga je daar ook gelijk mee oefenen door jezelf voor te stellen aan anderen als levend billboard.

Mis deze kans niet om jezelf en je merk op de kaart te zetten!

WAAR?

Locatie GEEL

WANNEER?

Ronde

3

14.30 - 15.15

TIP!

Wees er snel bij! Er is plek voor 25 spelers tijdens deze sessie.
the inner game sessie.png

THEMA: Mens & Maatschappij

WORD FACILITATOR VAN HET SPEL "THE INNER GAME - VERANDER JE MINDSET"

René de Leijer & Tjessica Stegenga
Iedereen heeft (af en toe) last van saboterende gedachten. Stemmetjes in je hoofd zoals 'dit overkomt mij altijd', 'ik kan het beter zelf doen', 'ik ben niets waard' of 'ik zal het nooit bereiken'.

Saboterende gedachten kunnen positieve relaties in de weg staan. Ze hebben invloed op je welzijn. Zowel in je werk als privé. Wat je daar aan kunt doen? Ontdek het in onze splinternieuwe facilitatorskit voor "The Inner Game - Verander je Mindset". 

In dit spel zijn er geen winnaars of verliezers; iedereen zit in hetzelfde team. De bedoeling is om te leren over saboterende gedachten en wat eraan gedaan kan worden.

Enkele deelnemers krijgen de kans om de facilitatorskit te ervaren door andere deelnemers te begeleiden tijdens het spel. Deel situaties met elkaar waarin je te maken had met saboterende gedachten. Doe vervolgens enkele “Mindful Mini-oefeningen” en gebruik de bekende "The Inner Game" dobbelsteen om één of meerdere “Inner Powers” in te zetten om je gedachten om te zetten. 

Ervaar samen de positieve impact van het spel en ontgrendel de sleutel tot meer energie binnen jouw team en organisatie.

WAAR?

Locatie BLAUW

WANNEER?

Ronde

3

14.30 - 15.15

TIP!

Er is plek voor 40 spelers tijdens deze sessie.
johan terink.png

THEMA: Ontwikkeling

WORD JIJ DE NIEUWE MICKEY MOUSE? GEBRUIK JE STEM!

"Dit is nu eenmaal mijn stem", "Zo praat ik nu eenmaal", "zo sta ik altijd" zijn uitspraken die we vaak doen wanneer ons wordt gevraagd waarom we spreken en presenteren zoals we doen.

In deze sessie gaan we werken met onze stemmen en houding.

WAAR?

Locatie ROOD

WANNEER?

Ronde

3

14.30 - 15.15

TIP!

Ben jij een Wonder Woman of een Micky Mouse? Ontdek het in deze sessie!
hanneke & freya.png

THEMA: Mens & Maatschappij

ZEG "JA!" BIJ DEMENTIE

Kies voor connectie in plaats van correctie.

In de Workshop 'Zeg JA bij dementie' maak je kennis met de SPEELS-methode en leer je aan de hand van interactieve oefeningen wat JA zeggen kan betekenen voor jouw contact met iemand met dementie.

Met een flinke dosis humor, positiviteit en herkenbare voorbeelden nemen Freya en Hanneke je mee in hun methode, de wereld van dementie en improvisatietheater.

De workshop is geschikt voor zorgprofessionals, mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met dementie, of iedereen die nieuwsgierig is naar de combinatie improvisatietheater en (dementie)zorg.

Zeg jij JA en zien we je bij de workshop?

WAAR?

Locatie GROEN

WANNEER?

Ronde

3

14.30 - 15.15

TIP!

Hanneke en Freya schreven een gelijknamig boek, waarin ze laten zien hoe je echt contact maakt met mensen met een haperend brein. Verkrijgbaar in onze boekenwinkel!
pascal.png

THEMA: Steentjes

T-RHINO LEARNING CHALLENGE (TLC)

In 45 minuten leer je wat jij nodig hebt om te leren onder druk.

In deze LEGO game concurreren twee fabrieken om een klant (T-Rhino). De fabrieken halen hun materiaal bij dezelfde leverancier. Zo leer je in 3 korte rondes slim, slimmer, slimst samenwerken, met alle frustraties en successen van dien.

De dag erop veel te doen? Dat wordt een leerzame dag, na deze sessie.

WAAR?

Locatie PAARS

WANNEER?

Ronde

2

14.30 - 15.15

TIP!

Er kunnen precies 34 spelers meedoen met dit spel.

4

RONDE 4 

15.30 - 16.15
dave van stein.png

THEMA: Steentjes

EXPERIENCING COMPLEXITY BRICK BY BRICK

Ingewikkeld, complex, chaotisch. We zien deze woorden tegenwoordig steeds vaker gebruikt worden. Soms worden ze zelfs door elkaar heen gebruikt, maar klopt dat wel? Zo niet, wat is het verschil en wat is eenvoudig?

In deze workshop gaan we de basisprincipes van complexiteitstheorie verkennen met behulp van Lego. In 4 oefeningen zullen we de 4 domeinen ervaren en leren waarom en hoe ze op verschillende manieren moeten worden behandeld.

WAAR?

Locatie GEEL

WANNEER?

Ronde

4

15.30 - 16.15

TIP!

Ervaring met Lego is niet nodig voor deze sessie!
arjan.png

THEMA: Mens & Maatschappij

"GRUNN" - MET SPELEN LEREN OVER LANDSCHAP EN MUSEA

Ervaar het spel GRUNN en kom meer te weten hoe dit project enorme impact heeft in de provincie Groningen. Het spel laat zien hoe uniek het noordelijke landschap is gevormd en heeft een verzamel component die honderden spelers al langs de 30+ betrokken musea heeft laten gaan (ruim 500 bezoekers hebben bij die musea een uitbreiding opgehaald).

GRUNN was het best verkochte spel in 2023 bij de spellenspeciaalzaak maar ook de VVV, boekenwinkels en uiteraard de betrokken musea.

Het verbindt natuur (landschap) met streektaal (als uitbreiding de spelregels in het Grunnings) en cultuur (30+ musea in de spotlight gezet). Het laat zien hoe een bordspel tot maatschappelijke impact kan leiden.

WAAR?

Locatie BLAUW

WANNEER?

Ronde

4

15.30 - 16.15

TIP!

Er is plek voor 36 spelers tijdens deze sessie.
marloes.png

THEMA: Ontwikkeling

GRIP OP JE STRESSKIP - EEN EDUCATIEF SPEL OM STRESSBESTENDIG TE WORDEN OP JE WERK

In dit preventieve spel tegen stress- en burnout klachten leren teams vroegtijdige stressignalen herkennen. Ook krijgen ze handvatten om stress op de werkvloer te verminderen en te voorkomen. 

In deze sessie ga je dit spel spelen. Je werkt met een team samen om de energielevels van alle stresskippen positief te krijgen. Hierbij krijg je ook inzicht in wat jou energie geeft of kost. Ontdek welke leerdoelen achter dit spel zitten en welke gamemechanics hieraan gekoppeld zijn.

WAAR?

Locatie ROOD

WANNEER?

Ronde

4

15.30 - 16.15

TIP!

Het spel is deels fysiek en deels op de telefoon. Om mee te kunnen doen moet je een mobiele telefoon hebben met een werkende internetverbinding. Er kunnen 25 spelers meedoen met dit spel.
Daphne & Joel.png

THEMA: Business & Innovatie

VERGADERREVOLUTIE

De routine van (online) vergaderingen heeft de neiging om in een sleur te belanden, waarbij elke week zich lijkt te herhalen zonder veel vernieuwing. Maar hier is het goede nieuws: je hebt de kracht in handen om die sleur op ieder moment te doorbreken.

Sta je open voor een beetje speelsheid en creativiteit? In deze vergaderrevolutie ga je ontdekken hoe kleine veranderingen in vergaderingen een wereld van verschil kunnen maken. We brengen frisse ideeën en nieuwe energie in meetings, zodat ze niet alleen efficiënter worden, maar ook leuker en inspirerend voor iedereen!

WAAR?

Locatie GROEN

WANNEER?

Ronde

4

15.30 - 16.15

TIP!

Vergaderen is een sport, en bij deze sessies leer jij de fijne kneepjes.
eddy & jordann.png

THEMA: Business & Innovatie

NOOBS IN SPACE 🚀

Jullie vormen een team van beginnende astronauten die op een daadwerkelijke missie worden gestuurd, in een ruimteschip, zo hop de ruimte in!

Spannend, toch?

Dat zou het zijn... als een van jullie eigenlijk wist wat jullie aan het doen waren. Het zou fijn zijn geweest om op zijn minst één ervaren piloot aan boord te hebben, maar nu jullie hier zijn, zullen jullie het gewoon moeten uitzoeken terwijl jullie bezig zijn.

In Noobs in Space moet een team van drie tot vijf spelers samen een reeks taken en uitdagingen voltooien, gebruikmakend van de weinige kennis die jullie hebben. Niet alle hoop is verloren, want elk van jullie heeft een klein deel van de oplossing; jullie moeten gewoon uitzoeken hoe je het allemaal bij elkaar moet brengen. 

Omdat spelers geen informatie aan elkaar kunnen laten zien, moet er veel duidelijke communicatie en interactie zijn door informatie te beschrijven of voor te lezen om geleidelijk te ontdekken wat er moet gebeuren - en dit alles moet zo snel mogelijk gebeuren.

WAAR?

Locatie PAARS

WANNEER?

Ronde

4

15.30 - 16.15

TIP!

Een ruimtevaarder als keynote spreker? Daar wisten Eddy & Jordann wel raad mee!
borrel.png

2

BORREL & AFSLUITING

17.00 - 18.00
Centrale Plein & de rest van het Geofort
Tijd voor nakletsen, netwerken én naspelen.

TIP!

Je zou zo maar eens diepgaande gesprekken kunnen voeren tijdens de borrel! 

bottom of page