top of page

WELKOM IN EEN SPEELSE TOEKOMST

Spelen op je werk, waarom eigenlijk? Da's een goede vraag. Waarom vinden wij dat zo belangrijk dat we er een hele dag aan wijden? En waarom zou jij daar aan mee willen doen?

KOM OP, VERTEL EENS DAN!

De werkdruk, die is in de afgelopen jaren best toegenomen. We moeten allemaal creatiever, productiever en strategischer aan de gang. En dat valt niet altijd mee. Want voor dit soort vaardigheden is er geen e-book of crash course. Dit vergt een hele andere aanpak.
Laten we daar nou net iets op hebben gevonden. Want wat blijkt: er is een magische tool, die juist deze kwaliteiten versterkt en ontwikkelt. Die mensen op een nieuwe manier verbindt en een team samen hun eigen krachten laat ontdekken. Een tool die werknemers klaarstoomt voor de banen van de toekomst. 

Tijdens Play in Business ontdekken we samen de potentie van die tool, die we al die tijd al in het laatje hadden liggen:

SPELEN.

1556396621411.jpeg
"Ik ontwerp gedrag, en doormiddel van games help ik dingen bespreekbaar te maken. Ik heb heel veel interessante dingen gezien en interessant mensen gesproken bij Play in Business. Het is voor mij een inspiratiedag".
Max Bong, Capgemini
2023 Happy Game Changers-40.jpg

OKÉ, MAAR HOE ZET IK SPELEN IN OP MIJN WERK?

Drie edities geleden hebben we Play in Business in het leven geroepen met een heel specifiek doel voor ogen: werknemers en werkgevers praktische tools geven zodat zij direct aan de gang kunnen gaan met spelen op hun werk.

Editie vier maakt die belofte weer waar. Dit jaar hebben we weer 20 prachtige sessies voor je klaarstaan zodat jij je een dag lang kan onderdompelen in de wereld van serious play.

En nee, niks stoffige Powerpoints en saaie praatjes. Bij ons ga je aan de slag. De sessies zijn interactief, speels, praktisch en di
kwijls verrassend, eye-opening, humoristisch en uitdagend. Een greep uit het programma van dit jaar:

 
karen_sikkema.jpeg
"Play in Business is een inhoudelijke, doortimmerde, interactieve én vrolijke dag over games, game-based learning en gamification. Geen standaard conferentie maar een dag vol verrassingen en leuke mensen!"
Karen Sikkema, Living Story
play-in-business-30-juni-2023.jpg

EN WAT HEB IK DAAR AAN?

Kom op 28 juni 2024 naar het GeoFort in Herwijnen en je kunt rekenen op:

+ een boost in inspiratie en kennis

+ skills en vaardigheden die je direct kunt inzetten op je werk

+ een kakelvers netwerk van toffe mensen

+ vermoeide voeten van het spelen

+ maar héél veel energie

Kun jij dit wel gebruiken? Koop dan meteen je ticket!

PS: Kom je met een collega? Kies dan een Duo-ticket. Krijg je meteen een lekkere korting op het tweede kaartje.
daphne-lie-450x450.jpeg
"Het was boven verwachting. Ik heb zoveel geleerd over hoe ik in mijn bedrijf meer spelen kan toepassen en ik heb zo veel aan deze dag overgehouden".
Daphne Lie, D-LY Boekhoud Academy
Happy Games Changers 2022-56 (1).jpg

IS DIT HET JUISTE EVENT VOOR MIJ?

Tja, die vraag kunnen we niet beantwoorden voor je. Maar we kunnen je wel op weg helpen. 
bottom of page