top of page

PLAY IN BUSINESS

2021

DATUM & TIJD

donderdag 30 september 2021
12.00 - 18.00

LOCATIE

Play in Business draft _S_L.jpg
Play-in-Business-Editie-1-cover_edited.jpg

HÉT EERSTE EVENT OVER SPELEN OP DE WERKVLOER

Play in Business 1.0, september 2021

OVER PLAY IN BUSINESS 2021

De business van morgen vereist creativiteit, wendbaarheid en innovatie. Kwaliteiten die niet altijd voor de hand liggen. 

 

Maar wat als er nou een magische tool is, die juist deze kwaliteiten versterkt en ontwikkelt? Die mensen op een nieuwe manier verbindt en een team samen hun krachten laat ontdekken? Een tool die werknemers klaarstoomt voor de banen van de toekomst?

 

In Play in Business ontdekten we samen de potentie van die tool, die we al die tijd al in het laatje hadden liggen: spelen.

Play-in-Business-Editie-1-Play.JPG
Play-in-Business-Editie-1-Rocky-speelplaats.JPG

Als kind waren we er prima toe in staat om te spelen. Maar als volwassenen zijn we deze gave soms verloren. Terwijl juist in spelen zoveel kracht ligt. Het verhoogt onder andere onze productiviteit, verbetert groepsdynamiek en wakkert nieuwe creativiteit aan.

 

Dit is de ‘Playful Revolution’ die ons staat te wachten. Tijdens het Play in Business evenement ontdekten we via 4 thema's de mogelijkheden van spellen voor:

L&D - HR_L.png

HR en
Learning & Development

Innovatie - strategie _L.png

Verandering, Innovatie & Strategie

Personal development - Health_L.png

Persoonlijke Ontwikkeling
& Gezondheid

Security & Pivacy_L.png

Security & Privacy

Dit creatieve event bood de kans aan HR professionals, change managers, scrum masters, agile coaches, teamleiders, security professionals en andere geïnteresseerden uit het business leven om zich een halve dag lang onder te dompelen in de wereld van ‘serious play’.

 

21 verschillende sprekers, waaronder de keynote spreker Rocky Hehakaija, gingen in op de mogelijkheden van spel en de levensveranderende potentie van samen spelen.

Daarnaast was er een Speelplaats waar je bedrijven, organisaties en ondernemers kon ontmoeten, die stuk voor stuk een unieke visie op spelen op de werkvloer hebben.

Dit event werd mogelijk gemaakt door Happy Game Changers, onder leiding van Nancy Beers, en de Partners in Play die met hun steun het belang van spelen onderstrepen.

Play-in-Business-Editie-1-Rocky.JPG

ORGANISATOR

NANCY BEERS

Nanacy-Beers.jpg

KEYNOTE SPREKER

ROCKY HEHAKAIJA

763.jpg

LOCATIE

Dit evenement vond plaats op Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg, waar Haarlem en Amsterdam elkaar ontmoeten. Deze innovatieve hub werd een middag lang omgetoverd tot een magische plek om te spelen, te ontdekken en te netwerken.

Anchor 1
bottom of page