top of page
__Happy Games Changers 2022-66.jpg

ONZE PARTNERS IN PLAY

EVENTPARTNER IN PLAY

Happy Game Changers - 1.png

Event Partner in Play

HAPPY GAME CHANGERS

Nancy Beers
Nancy Beers is oprichter, organisator en sponsor van Play in Business. Zij werkt én speelt dag in, dag uit met het motto: 'Change the world, one game at a time'.  
Speel met Zorg - 1.png

Event Partner in Play

SPEEL MET ZORG

Irma Giling
Irma Giling is samen met Nancy Beers organisator van Play in Business. Zij helpt zorgorganisaties vitale en verbonden teams te bouwen door middel van Serious Play.
Living Story - 1  (1).png

Event Partner in Play

LIVING STORY

Karen Sikkema & Michiel van Eunen
Karen, Michiel en Living Story ontwerpen ook dit jaar weer een razend spannend Play in Business evenementspel!

Karen en Michiels boek, 'Spelen Werkt', won in 2023 Managementboek van het Jaar
Tzoek (1).png

Event Partner in Play

PLAYCILITATION©

Tzoe Keat Chiam
"Spelen is niet alleen leuk, het is een essentiële tool voor het verbeteren van samenwerking, het stimuleren van creativiteit en het verminderen van stress op de werkvloer. Door spelen te integreren in zakelijke processen, kunnen teams beter samenwerken, innovatiever denken en een positievere werkomgeving creëren. Het bevordert niet alleen individuele groei, maar versterkt ook teamdynamiek en draagt bij aan het succes van de organisatie als geheel. Met PLAYCILIATION© kunnen we een cultuur van speelse samenwerking en creativiteit omarmen, waardoor we beter kunnen groeien in een snel veranderende zakelijke omgeving."

POWERED BY COLLABTITUDE

Event Partner in Play

Dat is toevallig! We hebben hier een prachtig plekje over voor jouw logo. Word jij onze Eventpartner in Play?

SPEELPLAATS PARTNER IN PLAY

Gerbs Boardgames - 1 .png

Speelplaats Partner in Play

GERBS BOARDGAMES

Gerbrand Colombier
"Tijdens mijn start als Scrum Master, 10 jaar geleden, ontdekte ik al vrij snel wat een spel kan betekenen op de werkvloer. Ik vond het alleen zeer lastig om spellen te vinden. Daarom ben ik zelf een webshop gestart. Bij Play in Business vind je dit jaar mijn verzameling spellen, die je meteen kan gebruiken op de werkvloer."
antoinette-gillet-play-masterplan.png

Speelplaats Partner in Play

PLAY MASTERPLAN

Antoinette Gillet
"Vorig jaar waren we te gast bij Play in Business, een inspirerend evenement dat nogmaals bevestigde wat we al wisten: Games are booming! Deze ervaring heeft ons ertoe aangezet om op Play in Business 2024 groots uit te pakken met de première van onze nieuwe game: de HR & LD editie! We geloven dat óók de wereld van Human Resources en Learning & Development kan profiteren van een unieke benadering die plezier en doelgerichtheid combineert, waar het bij Play Masterplan om draait."
The Inner Game.png

Speelplaats Partner in Play

THE INNER GAME

René de Leijer & Tjessica Stegenga
"De meeste teams werken te hard, ervaren te veel conflicten, wrijving en stress en bereiken niet hun potentieel. Onbewust ‘saboteren’ teamleden hun eigen prestaties en het welzijn van zowel zichzelf als dat van het hele team. Dit ‘onbewuste’ gebeurt in het brein. Het brein kan een vriend zijn, maar ook een vijand. Leer jouw gedachten en die van andere teamleden herkennen en ontdek samen hoe je mentale ‘spierkracht’ bouwt. Op Play in Business 2023 introduceerden wij ons nieuwe spel The Inner Game – Verander je Mindset. Dit jaar lanceren we een speciale facilitatorkit zodat je zelf met je team of een groep mensen aan de slag kunt gaan. Kom je het met ons spelen?"
TIP: Word facilitator in het spel "The Inner Game" in Ronde 3 van ons programma op 28 juni.

Lees meer + 

Speelplaats Partner in Play

Goudvisie.png

GOUDVISIE

Bram Roggeveen
"Serious Gaming is booming. Een goede reden voor jou om naar dit event te komen. Wij laten je tijdens deze editie van Play in business editie graag zien wat voor moois er allemaal gemaakt is. Stap binnen in het 'Goudvisie Museum van Serious Gaming'. Ontdek de oorsprong en evolutie van Serious Gaming in ons 'Oude Kunst’ gedeelte. Wat hebben eerdere kunstenaars allemaal gemaakt? Ervaar zelf hoe Serious Gaming leren en ontwikkelen nog leuker maakt in het dynamische 'Modern Art' gedeelte. En gebruik de speurtocht van het museum over het terrein en door onze denkwereld om een exclusieve creatieve sessie te winnen voor jouw vraagstuk."
Lasciva.png

Speelplaats Partner in Play

LASCIVA

Mark Heistek
"Lasciva, geleid door Mark Heistek, biedt workshops met serious games die het belang van spelenderwijs leren benadrukken. Mark heeft Lasciva opgericht omdat hij ervaren heeft hoe krachtig spelen kan zijn. Echt leren kan niet zonder ervaring. Lasciva heeft twee serious games: Incrementum en Optimize.

De game Incrementum laat deelnemers verandering ervaren in combinatie met de Fixed en Growth mindset van Carol Dweck. De game Optimize gaat over het ervaren van de lean principes. Elke workshop is kort en krachtig en maakt gedrag en teamprocessen inzichtelijk.

Mark Heistek combineert zijn uitgebreide ervaring met grote organisaties en zijn passie voor talentontwikkeling en ervaringsgericht leren om bedrijven te ondersteunen in het creëren van zelforganiserende, duurzame omgevingen."

Speelplaats Partner in Play

Buitenprogrammadingen (3).png

SPECIAL OLYMPICS

"Through the power of sports, people with intellectual disabilities discover new strengths and abilities, skills and success. Our athletes inspire people in their communities and elsewhere to open their hearts to a wider world of human talents and potential."

Special Olympics is dit jaar bij Play in Business, samen met één van hun Athlete Leaders.

PARTNER IN PLAY

theo-geelen-yellow-intelligent.png

Partner in Play

YELLOW INTELLIGENT

Theo Geelen
"Je moet doen waar je hart het beste gevoel aan geeft”, zei mijn moeder altijd. Dat is precies wat ik doe als partner van dit mooie evenement.

Hoe mooi is het om middels Play in Business mensen meer brandstof te geven voor hun hersenen? Door spel en creativiteit worden de hersenen en lichaam zodanig gestimuleerd dat we nog beter om kunnen gaan met situaties, spanningen etc. Daarnaast creëer je met serious gaming sterke teams en kom je in aanmerking met leuke enthousiaste mensen.

Het leven is nu eenmaal een groot spel binnen een netwerk van mensen. Als Partner in Play van Play in Business speel ik enthousiast mee."

PLAYFUL PARTNER IN PLAY 

Ben jij van buiten de lijntjes kleuren? Kunnen wij wel wat mee! Word onze Playful Partner.

ONZE SPEELMAATJES

speelmaatje van play in business.png

€100

Ben jij ook een ware fan van Play in Business en draag je ons een warm hart toe? Word dan ons Speelmaatje.
bottom of page