top of page

DOMME-VRAGEN-BESTAAN-NIET
PAGINA

Nee, echt niet. Dus staat jouw vraag hier niet bij? Schroom niet en stuur ons even een mailtje!
 • Wanneer en waar vindt Play in Business plaats?
  DATUM: vrijdag, 28 juni 2024 TIJD: 09.00 - 17.00 LOCATIE: GeoFort, Nieuwe Steeg 74, 4171KG Herwijnen
 • Hoe kom ik bij het Geofort en kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de daarvoor bestemde parkeerstrook langs de oprijlaan en – als deze vol is – op de gemeentelijke parkeerplaats in de boomgaard. Pendeldienst Vanaf station Leerdam rijdt 's morgens en na het event vanaf Geofort een pendeldienst. Carpoolevent Op LinkedIn is een carpool-event aangemaakt. Kun je iemand mee laten rijden of zoek je een lift? Regel het hier: https://www.linkedin.com/events/playinbusinesscarpoolevent7128770224576696321/comments/ Openbaar vervoer GeoFort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door middel van de haltetaxi, rechtstreeks vanaf bijvoorbeeld treinstation Gorinchem of Geldermalsen. Voor de ingang van GeoFort is de halte. Hier kan worden op- en uitgestapt. De haltetaxi sluit goed aan op het gewone OV-netwerk en is te reserveren via: – haltetaxiRRReis.nl – de 9292 app – Telefonisch via 085 – 004 66 99 Een haltetaxi dient minimaal één uur vooraf gereserveerd te worden. Taxi Vanuit de stations Leerdam en Geldermalsen rijden taxi’s op afroep naar GeoFort. De ritprijs is hetzelfde voor 1 als voor max. 4 personen. Reserveer een OV-taxi via de NS website: https://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-taxi.html
 • Hoe koop ik tickets?
  Tickets zijn verkrijgbaar hier.
 • Wat kan ik verwachten van het programma?
  Ons programma staat bomvol met (powerpointloze) sessies die je inspireren en motiveren om te spelen op je werk. Duik er hier in.
 • Kan ik me vooraf inschrijven op de workshops?
  Nee dat kan niet. Zorg ervoor dat je op tijd bij de workshop aanwezig bent. Dan is de kans heel groot dat je deel kunt nemen.
 • Hoe word ik Partner in Play voor dit event?
  Simpel! Lijkt het jou en jouw bedrijf wat om dit weergaloze event samen met ons mogelijk te maken? Neem dan contact op met Nancy via nancy@happygamechangers!
 • Kan ik spreker zijn op het event?
  Onze sprekersoproep is dicht en we hebben al een prachtig programma in elkaar gezet voor Play in Business 2024. Volgend jaar een nieuwe kans! PS. Wil je toch heel erg graag dat jouw naam op het programma van dit jaar prijkt? Word dan een Partner in Play! Als Partner kun je als extraatje er voor kiezen om een sessie te hosten tijdens onze partner track, of één van onze hoofdpodia te vernoemen naar jou of je bedrijf. Doen!
 • Worden er foto's gemaakt tijdens het event?
  Er is een foto- en videograaf aanwezig tijdens het event. Geen zin in kiekjes? Laat het ons even weten via irma@speelmetzorg.nl.
 • Is de locatie rolstoeltoegankelijk?
  Het terrein is slecht toegankelijk voor mensen in een rolstoel, behalve restaurant de Wereldpan. Het restaurant is voorzien van passend sanitair. Op de oprijlaan zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden.
 • Kan er rekening gehouden worden met intoleranties en allergieën?
  Het is mogelijk om vega, vegan, gluten- en lactose-vrij te lunchen. Heb je een andere reële dieetwens laat dat dan weten aan irma@speelmetzorg.nl .
 • Wat moet ik aan tijdens het event?
  Laat vooral je hakken thuis! Maar een trainingspak is ook weer niet nodig.
bottom of page