top of page
  • Foto van schrijverIrma Giling

Sprekersoproep

Meer, beter en met meer overgave spelen op je werk. Je bent waarschijnlijk overtuigd dat dit kan én mag op de werkvloer van vandaag. 


Maar ben jij één van die geweldige mensen, die MEER dan overtuigd is?


Stuiter jij net zoals ons van je stoel met nieuwe ideeën over hoe je organisaties, teams en medewerkers beter kan laten samenwerken door ze te leren spelen?


Heb jij in de smiezen hoe je spelen kan inzetten voor meer inclusie, werkgeluk en productiviteit op de werkvloer?


Geloof jij dat je met spelen kennis anders én beter over kan dragen?


Dan is dit bericht voor jou!


Wij zijn op zoek naar sprekers voor de vierde editie van Play in Business.


En niet zomaar sprekers, maar een groep enthousiastelingen die samen met ons en ons team de uitdaging wil aangaan om nóg meer mensen te overtuigen van de kracht van spelen op je werk.


Ben jij:

  • Iemand die bruist van de frisse inzichten en spannende ideeën over spelen op je werk?  

  • Bereid om een swingende, uitnodigende, prikkelende én powerpointloze presentatie te geven van 45 minuten, waarin jij op een creatieve manier jouw kennis deelt?  

  • Niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en ons te verrassen ons met een uitdagend idee voor een sessie op Play in Business 2024? Dien dan een voorstel in!


Wie weet, misschien sta jij wel binnenkort te shinen op onze evenementaankondigingen, naast niemand minder dan onze keynote spreker, André Kuipers. Om je alvast op weg te helpen, hebben we onze spelregels, tips én heel veel inspiratie hier klaar gezet voor je.


Je hebt tot 17 februari de tijd om jouw sessievoorstel te doen. En wat hebben wij er zin in, om die te lezen!6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page