top of page

WORD PARTNER IN PLAY 
VAN HÉT EVENT OVER SPELEN OP JE WERK

DEZE PARTNERS GINGEN JE VOOR:

Happy Games Changers 2022-173.jpg
"The Serious Gamers geloven in leren door te ervaren, en dat is wat Play in Business fantastisch faciliteert. De sponsoring van Play in Business heeft ons meerdere nieuwe cursisten opgeleverd".
Jordann Gross, The Serious Gamers

WAT IS DAT EIGENLIJK, EEN PARTNER IN PLAY?

In de volksmond heet het 'sponsor', als je besluit als bedrijf, ondernemer of eenpitter je naam te verbinden aan een zakelijk evenement.

Van 'zakelijk evenement' krijgen wij eerlijk gezegd de rillingen, en van 'sponsor' ook een klein beetje. Want als Partner in Play van Play in Business ben je niet zomaar een sponsor met een flauw logootje in een stoffig hoekje van de website.


Op 28 juni 2024 ben jij een integraal onderdeel van hét event over spelen op je werk, waar 300+ bezoekers zich een dag lang onderdompelen in de wereld van serious play.

En wij? Wij halen een dag lang alles uit de kast voor jou en je onderneming.

EN WAT HEB IK DAAR AAN?

Word onze Partner in Play en je kunt rekenen op:

+ een kakelvers netwerk

+ nieuwe werknemers, klanten en opdrachten

+ een boost in inspiratie en kennis

Goed om te weten: als sponsor (klein of groot) krijg je een prominent plekje op onze website, social media, in het programmaboekje én in ons eventspel. Stuur jij alvast je logo toe? Dan gaan wij aan de slag!

Aan het einde van de dag ga jij naar huis met een goed gevuld adressenboekje en een LinkedIn netwerk dat in lichterlaaie staat. 

ONZE BEZOEKERS WERKEN BIJ:

bezoekers van Play in Business werken bij.png
Happy Games Changers 2022-183.jpg

IN DRIE STAPPEN PARTNER IN PLAY

EEN

Kies een sponsorsmaakje dat bij jou en je bedrijf past. Ben je helemaal gelukkig met een bolletje smurfenijs, of ga je voor de Grande Desert de Luxe? Voor ieder wat wils! Of, stel iets anders voor en verras ons. Uit ervaring weten wij namelijk dat onze partners vaak heel goed zijn in het buiten de lijntjes kleuren. 

TWEE

Versier jouw sponsoring met onze discodip. Score een plekje in het programma, vernoem een podium naar jezelf of zorg voor het innerlijke mens van de bezoekers. Aan jouw de keuze!

DRIE

Op naar 28 juni 2024! Ons team staat de hele dag voor je klaar zodat jij kan vlammen op hét event over serieus spelen op je werk.

DEZE PARTNERS GINGEN JE VOOR:

_ZIRYAN.jpeg
"Vorig jaar waren wij voor de derde keer sponsor. Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken om te laten zien dat je op een professionele manier kunt spelen met Scrum, en ook nieuwe dingen leren om ons eigen trainingsaanbod nog leuker kunnen maken".
Ziryan Salayi, Scrum Facilitators
Happy Games Changers 2022-66.jpg

STAP EEN: KIES JE SMAAKJE

EVENTPARTNER IN PLAY

play in business sponsorsmaakje 1.png

€3500

Jij bent onze hoofdsponsor. Daarmee kun je rekenen op een premium plekje in het eventspel, op de website, in het programmaboekje, op onze socials én in ons hart. Oh, en je krijgt ook nog eens 6x kaartjes voor het event.

PARTNER IN PLAY (MET SPEELPLAATS)

Vul jouw locatie op onze Speelplaats naar hartenlust in en laat onze bezoekers zien wat je in huis hebt. Caravan mee? Speurtocht uitzetten? Podcast opnemen? Bij ons kan het allemaal! Plus, je krijgt 2 kaartjes.
play in business sponsorsmaakje 3.png

€1150

play in business sponsorsmaakje 2.png

€950

PARTNER IN PLAY (ZONDER SPEELPLAATS)

Krijg naamsbekendheid onder ons publiek, netwerk er op los en maak waardevolle nieuwe contacten. Plus, je scoort 2 kaartjes.

PLAYFUL PARTNER IN PLAY

Gekker? Beter? Leuker? Anders? Stel het voor en verras ons! In overleg is heel veel mogelijk. En buiten de lijntjes kleuren: daar houden we van.
play in business sponsorsmaakje 4.png

...

STAP TWEE: KIES JE DISCO DIP

PLEK IN HET PROGRAMMA

play in business discodip 1.png

€350

Score een plekje in onze partner track, en presenteer jouw workshop tijdens ons event. Maar wees er snel bij! Er zijn maar 4 slots.

ER ZIJN NOG 4/4 SLOTS OVER

BOLLETJE IJS VOOR ALLE BEZOEKERS

Aaaaaah, de ijskoude highlight van het middagprogramma. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers weten dat ze dit aan jou te danken hebben. Let op! Er zijn maar 2 sponsorbolletjes.
play in business discodip 3.png

€600

ER ZIJN NOG 2/2 BOLLETJES OVER

DRANKJE OF EEN HAPJE

play in business discodip 4.png

€600

Dankzij jou loopt dat netwerken als gesmeerd. Sponsor de biertjes óf de bitterballen en je weet zeker dat de bezoekers jouw naam als laatste zien voordat ze huiswaards keren!

ER IS NOG 1/1 BIERTJE & 1/1 BITTERBAL OVER

LUNCH!

Jij bent er voor het innerlijke mens en zorgt ervoor dat ze opgeladen verder kunnen spelen na de pauze. Daar gaan we natuurlijk herrie over maken!
play in business discodip 5.png

€1000

NOOIT MEER PLANKENKOORTS

play in business discodip 2.png

€250

Jouw naam prijkt op één van onze vier hoofpodia. Zo vinden onze bezoekers gegarandeerd hun weg naar jou toe.

ER ZIJN NOG 4/4 PODIA OVER

DRAAG JIJ PLAY IN BUSINESS EEN WARM HART TOE?

speelmaatje van play in business.png

€100

SPEELMAATJE

Geen poespas, geen discodip, wel een heel lekker smaakje. Jij bent een ware fan van Play in Business en draagt ons een warm hart toe. Je krijgt van ons een eervolle vermelding!

WORD METEEN SPEELMAATJE:

2023 Happy Game Changers-36.jpg

BEN JE ER NOG NIET OVER UIT?

Misschien ben je eenpitter, en voelt dit als hele investering? Of wellicht wil je toch weten hoe dat programma van ons in elkaar zit, en wat je op de dag zelf kunt verwachten? Of je hebt zin om even te sparren over alle creatieve, vernieuwende, verrassende en buiten-de-lijntjes mogelijkheden van het sponsorschap?

Wij houden van contact! Brand los.

We komen zo snel mogelijk bij je terug!

DEZE PARTNERS GINGEN JE VOOR:

Happy Games Changers 2022-190.jpg
"Play in Business is een inhoudelijke, doortimmerde, interactieve én vrolijke dag over games, game-based learning en gamification. Geen standaard conferentie maar een dag vol verrassingen en leuke mensen. Iets waar wij als sponsor heel graag onze bijdrage aan leveren!"
Karen Sikkema, Living Story
Happy Games Changers 2022-196.jpg
bottom of page