top of page
  • Foto van schrijverNancy Beers

Ide Koops en Samantha van Hutten halen Risk Assessment uit het stoffige hok

Bijgewerkt op: 15 sep. 2021
Spelen op de werkvloer is onmisbaar voor een toekomstbestendige organisatie, volgens gamification expert Nancy Beers. Maar al te vaak vergeten we dat of spelen we gewoon te weinig om creativiteit en wendbaarheid te stimuleren.


Ide Koops en Samantha Hutten van KZA werken dagelijks aan kwaliteit en risico's. Niet direct iets waarbij je aan spelen denkt. Hun ervaring?


"Wanneer je stakeholders uitnodigt voor een Risk Assessment, is de primaire reactie vaak een diepe zucht. Het vooruitzicht van een paar uur in een stoffig hok voor een document dat in een digitale la belandt en niet echt gaat leven in de organisatie ... RiskStorming laat zien hoe het ook kan! Spelenderwijs in een aantal fases inzicht krijgen in de meest belangrijke belangen, de bijbehorende risico’s en een stap zetten naar het mitigeren. Doordat je het met elkaar op een interactieve manier doet, is het eerste fundament voor draagvlak vaak al direct gelegd."


Tijdens Play in Business is RiskStorming een van de playful mogelijkheden die je kan ervaren. Meer weten? Bekijk hier het programma: www.playinbusiness.nl/schedule-1

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page