top of page
  • Foto van schrijverNancy Beers

Play in Business goes Zero Waste


Spelen met het klimaat. Dat doen we al een tijdje.


Daarom vind ik het belangrijk om op Play in Business te spelen vóór het klimaat.


1. Play in business is een #zerowaste event. De zeer goedgevulde goodiebag is digitaal, waardoor je wel de waarde en niet de waste hebt van weer een zoveelste stressbal-met-logo of suf schuifpuzzeltje die linea recta richting plastic soep gaat. Ook hebben we geen badges en nodigen we de deelnemers uit om creatievere manieren te vinden om iemands naam te onthouden.


2. Op het programma staat Shu Liang die onder andere een Master heeft in Climate Change Adaptation en een BRILJANT tof spel heeft ontwikkeld om op een leuke manier uit te vinden wat je als bedrijf kunt doen om duurzamer te ondernemen. Alles over dit spel kun je terug vinden bij Day of Adaptation.


3. De locatie is Broedplaats BOGOTÁ , thuisbasis van Happy Game Changers en daarnaast ook een circulaire plek, waar veel creative ondernemers zitten die slimme oplossingen bedenken voor een mooiere aardkloot (neem bijvoorbeeld mijn leuke buren van Flextrash).


4. Misschien wat minder met het klimaat te maken, maar wel met duurzaam ondernemen; de catering zal worden verzorgd door Wereldkeuken Haarlem , die daarmee een kans bieden aan "nieuwe Haarlemmers" mee te doen aan de samenleving (en eerlijk is eerlijk, natuurlijk speelt het een grote rol dat het lekker eten is).


Change the world, one game at a time. Speel jij ook mee?

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page