top of page
  • Foto van schrijverIrma Giling

Nog één weekje slapen!We sprongen vanochtend zowat uit ons bed, want dit is dé week: over 4 dagen is het tijd voor Play in Business!


We kunnen niet wachten om je vrijdag te verwelkomen op het GeoFort.


Hieronder lees je nogmaals alle belangrijke informatie, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om te spelen:


🔹 First things first, waar vindt Play in Business plaats?


We zien je graag op vrijdag bij GeoFort, op het adres Nieuwe Steeg 74, 4171KG Herwijnen. Ons privé eiland voor een dag!


Om 9 uur staat de koffie klaar, en om half tien beginnen we officieel met het programma. Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat je niets mist.


🔹 Hoe kom ik daar?


Als je met de auto komt, is er genoeg parkeergelegenheid. Ga je met het openbaar vervoer? Lees dan hier wat de beste route is.


🔹 Wat kan ik verwachten van het programma?


Ons programma zit boordevol (powerpointloze) sessies die je inspireren en motiveren om te spelen op je werk. Neem alvast een kijkje hier.


🔹 Kan ik me vooraf inschrijven voor de workshops?


Nee, dat is niet mogelijk. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij de workshop, want dan is de kans groot dat je kunt deelnemen.


🔹 Is er een dress code?


Absoluut niet! Maar zorg er in ieder geval voor dat je comfortabele schoenen draagt. Vergeet ook je zonnebrandcrème én paraplu niet (we hopen op zon, maar de weersvoorspellingen zijn nog onzeker voor vrijdag).


PS. Ken je een collega die Play in Business absoluut niet mag missen? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Verkrijgbaar op de niet-te-missen knop hieronder!
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page