top of page
  • Foto van schrijverNancy Beers

Haarlemse ondernemer durft het aan: een fysiek zakelijk evenement op 30 september


Halfweg, 23 augustus 2021 - Op donderdag 30 september, 2021 vindt het eerste Play in Business evenement plaats op Broedplaats BOGOTÁ, Halfweg. Ondernemer Nancy Beers uit Haarlem is verantwoordelijk voor de organisatie van dit evenement met 21 sprekers, vier parallelle tracks en veel netwerkmogelijkheden voor professionals en ondernemers.


De keynote speaker is Rocky Hehakaija, voormalig voetbalster, winnaar van ‘Wie is de Mol?’ 2020 en founder van Favela Street, die spreekt over de kracht van spel en voetbal om jongeren te helpen ontdekken dat zij een nieuwe generatie rolmodellen zijn.


Andere sprekers presenteren over de kracht van spelen met betrekking tot verschillende aspecten in het bedrijfsleven, waaronder diversiteit en inclusie, hybride werken, cyber security, medewerker ontwikkeling, MVO en klimaat en risicomanagement.


"Het is met de onvoorspelbaarheid van vandaag best spannend om een evenement als dit neer te zetten, maar ik spreek ook veel ondernemers die weer behoefte hebben aan netwerken, inspiratie en simpelweg elkaar ontmoeten," aldus Beers. "Dit is eigenlijk het evenement waar ik zelf wilde zijn, dus organiseer ik het nu."


Beers streeft het evenement maatschappelijk verantwoord en duurzaam neer te zetten. Er geldt een zero-waste policy door inzet van een digitale goodiebag voor de deelnemers, en de catering wordt verzorgd door Stichting Wereldkeuken Haarlem, een organisatie die zich inzet voor nieuwe Haarlemmers.


Play in Business speelt in op een veranderende wereld en bedrijfsleven, waarin creativiteit, wendbaarheid en innovatie van steeds groter belang zijn.


Het evenement is bedoeld voor HR professionals, change managers, scrum masters, agile coaches, teamleiders, security professionals en andere geïnteresseerden, die zich een dag lang kunnen onderdompelen in de wereld van ‘Serious Play’ en business games waarmee bedrijven veranderingen tegemoet kunnen gaan.


Kaartjes voor dit evenement zijn nu verkrijgbaar via www.playinbusiness.nl. De organisatie is nog op zoek naar sponsoren die het belang van dit evenement begrijpen en willen onderstrepen door middel van sponsoring. Voor meer informatie: www.playinbusiness.nl/partners


Noot voor de redactie:


Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen met:

Nancy Beers: 0614383187, nancy@happygamechangers.com

Margot van Veelen: 071-2340087, margot@happygamechangers.com


Over het evenement

Datum: 30 september 2021, 12.00 - 18.00 Georganiseerd door: Happy Game Changers, onder leiding van Nancy Beers Locatie: Broedplaats BOGOTÁ, Halfweg


Kaartjes, programma, en sponsor informatie: www.playinbusiness.nl
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page