top of page
  • Foto van schrijverIrma Giling

Hart voor de zorg

Medewerkers in zorg en welzijn liepen niet alleen fysieke en mentale schade op tijdens de coronacrisis. Zij hebben ook te maken met morele deuken. Medewerkers werkten onder grote druk door overheidsbeleid wat veel impact had op de kwaliteit van wonen en leven van hun bewoners, cliënten of patiënten. Er is door de maatregelen noodgedwongen afgeweken van de 'bedoeling.' En dat was zwaar.


Dit jaar staat Play in Business in het teken van Meedoen.


We denken niet vanuit regels en scheidslijnen, maar vanuit de mogelijkheden voor creativiteit, co-creatie en buiten de lijntjes kleuren dat samen spelen ons biedt. Door de spelregels te veranderen en iedereen uit te nodigen, ontdekken we een wereld van positieve verandering.


Dit is wat de zorg en welzijnsmedewerkers in hun rugzak mee kunnen nemen op 1 juli. Terug naar 'de bedoeling' met de serieuze spelmethoden die laagdrempelig ingezet kunnen worden op de werkvloer.


Wij zijn wel uit geapplaudisseerd. Sponsor jij een een kaartje voor de zorg- of welzijnsmedewerker die het verdient om 1 juli aanwezig te zijn? Meer info op: www.playinbusiness.nl/sponsors


Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker die graag deel zou willen nemen, maar je ticket niet uit het opleidingsbudget betaald krijgt? Stuur ons een mail met je motivatie, dan kijken wij of jij zo'n felbegeerd kaartje gesponsord kunt krijgen!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page