top of page
  • Foto van schrijverIrma Giling

12 mei

Sinds 1964 vieren we op de verjaardag van Florence Nightingale de dag van de zorg. Deze dag werd ingesteld met als doel te zorgen voor een beter aanzien van de verpleging, zowel binnen de beroepsgroep als daarbuiten. Om het beroep aantrekkelijk te maken en om mensen te behouden. Om waardering uit te spreken, te laten zien dat we hun inzet als werkgevers niet vanzelfsprekend vinden.


In 2022 nog steeds een actueel onderwerp binnen zorg en welzijn. Want hoe behoud je je medewerkers en hoe maak je nieuwe zorgkanjers warm voor het vak?


Er is veel druk op de zorg, Er wordt veel over gezegd, en waar het op neer komt is het vergroten van de professionele ruimte, het bieden van scholingsmogelijkheden, waarderen en de zorgmedewerkers betrekken bij innovaties. Inzetten op fantasie, creativiteit en nieuwe talenten. Kleuren binnen de kaders en buiten de lijntjes!


Bestuurders, (HR)managers, leidinggevenden! Laat er nu binnenkort een evenement zijn wat helemaal in dit plaatje past! Gun je jezelf een kaartje om je kennis mee terug te nemen naar de organisatie? Of verras je medewerkers op 12 mei in het kader van play it forward met een gesponsord ticket?
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page