top of page
Happy Games Changers 2022-183.jpg

PARTNERS IN PLAY 2023

SPEELPLAATS SESSIES:

De Speelplaats is de hele dag open, dus kom gezellig langs. Bovendien organiseren onze Partners de volgende sessies:
sessies

2

De Speelplaats
10.00 - 10.40
de-vernieuwers-partner-in-play.png

KOM DE STAD VAN DE TOEKOMST BOUWEN 

Ervaar wat verschillen in perspectieven met jullie doen als bouwteam en futuristen. FutureCity is één van de werkvormen uit de Box vol Werkplezier, waarbij we werken aan Verbinding - Verwondering - Verrassing - Veiligheid & Vertrouwen.


 

2

De Speelplaats
14.10 - 14.50
babs-asselbergs-van-ceg.png

SPEEL 'THE CUSTOMER EXPERIENCE GAME'

Hoe kunnen we samen de allerbeste beleving aan onze klanten geven? Dit ontdek je tijdens het spelen van de Customer Experience Game: een tof, inspirerend en interactief spel met creatieve opdrachten. Het begint met bewustwording en eindigt bij gewoon gaan doen! Speel je mee? Jij blij, je klanten blij.

2

De Speelplaats
10.50 - 11.30
special-olympics-partner-in-play.png

ATHLETE LEADER

De Special Olympics presenteert een Athlete Leader.

 

2

De Speelplaats
14.10 - 14.50
Huis van Vernieuwing - 2 (1).png

VISUAL GOALMAPPEN: VISUELE VERWERKING VAN VANDAAG

Heb jij vandaag al van alles gehoord en dacht je al regelmatig: wauw, dit moet ik niet vergeten?!
Kom dan naar deze workshop! Haal de creative changemaker in jezelf naar boven, kom bij en verwerk, en ga tegelijkertijd ook lekker hands-on aan de slag. PS. Ook voor niet creatieve mensen.

2

De Speelplaats
11.40 - 12.20
Tjessica en Rene - 1.png

BOUW SAMEN MENTALE 'SPIERKRACHT' MET THE INNER GAME

Wij introduceren ons nieuwe spel om samen met je team of een groep mensen aan de slag te gaan. Leer je gedachten herkennen, die van andere teamleden en ontdek samen hoe je mentale ‘spierkracht’ bouwt. Wij geloven dat je zelf de sleutel hebt tot een positieve mindset!
happy-game-changers-nancy-beers.png

NANCY BEERS

Nancy Beers is oprichter, organisator en sponsor van Play in Business. Zij werkt én speelt dag in, dag uit met het motto: 'Change the world, one game at a time'.  
 • Happy Game Changers
 • LinkedIn
speel-met-zorg-irma-giling.png

IRMA GILING

Irma Giling is samen met Nancy Beers organisator van Play in Business. Zij helpt zorgorganisaties vitale en verbonden teams te bouwen door middel van Serious Play. 
 • Speel Met Zorg
 • LinkedIn
 • Irma Giling op Instagram
living-story-partner-in-play.png

KAREN SIKKEMA + MICHIEL VAN EUNEN

Karen, Michiel en Living Story ontwerpen dit jaar het allereerste Play in Business evenementspel!

Karen en Michiels boek, 'Spelen Werkt', won in 2023 Managementboek van het Jaar
 • Living Story
 • LinkedIn
de-vernieuwers-partner-in-play.png

ANITA VAN VEEN

Anita van Veen en haar netwerk van Vernieuwers maken leren en veranderen leuker. Nadat ze in 2022 aanwezig waren bij Play in Business, waren ze het er gelijk over eens: "Wij willen er aan meewerken om dit event groot te maken en mensen te activeren meer spel te gebruiken. Wij geloven dat spelen echt Serious Business is en dat het ervoor zorgt dat samenwerken en leren niet alleen leuker maar ook effectiever is. En zelf kunnen we ook niet wachten tot het weer 30 juni is!"
 • De Vernieuwers
 • LinkedIn
het-wiel-van-partner-in-play.png

BAS VAN AMERSFOORT + HENNY VAN SILFHOUT

De momenten dat Bas en Henny het meest hebben geleerd in het leven, was daar waar spel en spelen mee gemoeid gingen. Henny: "Ook in onze kaartenset en trainingen proberen we fun, praktijk en theorie samen te brengen voor werkelijke inspiratie en inzichten. Het was daarom een no-brainer om mee te werken aan dit event. Wat leuk is beklijfd sneller en beter. Verhalen en ervaringen raken ons meteen in het hart en diep in het brein. Spel zorgt voor een direct ervaring.

We kijken dan ook enorm uit naar deze editie van Play in Business waarin we met z’n allen met veel fun weer volop zullen leren."
 • Het Wiel
 • LinkedIn
astrid-claessen-pib-sponsor-2023.png

ASTRID CLAESSEN

Astrid: "Door ervaringen uit het verleden was ik niet echt positief over de inzet van spel in werkomgevingen. Toen las ik over de speelplaats & Living Story.

Wow wat een ongemak zat er in mijn lijf, dus hoppa, uit die comfort zone!

Ik weet dat ik heel creatief kan zijn, dus er gaat vast iets moois ontstaan. Want één ding weet ik zeker: Nancy en Irma zijn serieus over het lerende effect van spelen!

Dus dat gaat een ongemakkelijke maar leerzame ervaring worden."
 • Astrid
 • LinkedIn
 • Astrid
hans-de-raad-opennovations.png

HANS DE RAAD

OpenNovations sponsort dit jaar weer 3 kaartjes voor medewerkers uit de zorg.

Hans de Raad: "Zorg is een basisbehoefte van ieder mens en zoals in alle intermenselijke omgangsvormen. C'est le ton qui fait la musique! Speel met zorg en zorg via spel, een meer optimistische manier van werken is bijna niet te verzinnen.

Vanuit OpenNovations werken wij op het snijvlak van ICT systemen en medische zorg. Wij voelen ons veilig en thuis in de exacte materie, maar altijd met oog voor de zachte kant. Door Play in Business te sponsoren dragen wij een steentje bij aan de mens-factor."
 • OpenNovations
the-serious-gamers-partner-in-play.png

JORDAN GROSS + EDDY BRUIN

The Serious Gamers geloven in leren door te ervaren: "Serious games laten je gedrag en situaties ervaren op een veilige manier. Hierdoor wordt het leereffect vergroot en kun je jouw werkzaamheden, team en jezelf verbeteren. Dat is wat The Serious Gamers mogelijk maken en wat Play in Business fantastisch faciliteert."
 • The Serious Gamers
 • The Serious Gamers
Partners in Play Logo (6).png

XEBIA ACADEMY

"Als internationale aanbieder van tech-trainingen en scholingsprogramma’s geloven wij niet in Death by PowerPoint. Door serious gaming en interactieve elementen toe te passen, bieden we een interactieve ervaring waardoor je onthoudt wat je moet leren. En waarom niet gelijk lol hebben?"
 • Xebia
 • Xebia Academy
Partners in Play Logo (7).png

SCRUM FACILITATORS

"Wij zijn voor de derde editie op rij sponsor van Play in Business. Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken om te laten zien dat je op een professionele manier kunt spelen met Scrum. We willen ook zelf nieuwe dingen leren zodat wij ons eigen trainingsaanbod nog leuker kunnen maken."
 • Scrum Facilitators
 • Scrum Facilitators
Gerbs Boardgames-partner-in-play.png

GERBRAND COLOMBIER

"Tijdens mijn start als Scrum Master, 10 jaar geleden, ontdekte ik al vrij snel wat een spel kan betekenen op de werkvloer. Ik vond het alleen zeer lastig om spellen te vinden. Meestal vond ik deze via conferenties of via LinkedIn. Daarom ben ik vorig jaar gestart met een webshop waar ik probeer een verzameling spellen, die je kan gebruiken op de werkvloer, bijeen te zetten. En met veel plezier sponsor ik Play in Business!"
 • Gerbs Boardgames
 • Gerbrand Colombier
Tjessica en Rene - 1.png

RENÉ DE LEIJER VAN GROWTH THROUGH COLLABORATION + TJESSICA STEGENGA

"De meeste teams werken te hard, ervaren te veel conflicten, wrijving en stress en bereiken niet hun potentieel. Onbewust ‘saboteren’ teamleden hun eigen prestaties en het welzijn van zowel zichzelf als dat van het hele team. Dit ‘onbewuste’ gebeurt in het brein. Het brein kan een vriend zijn, maar ook een vijand. Leer je gedachten herkennen, die van andere teamleden en ontdek samen hoe je mentale ‘spierkracht’ bouwt.
 
Op Play in Business introduceren wij ons nieuwe spel om samen met je team of een groep mensen aan de slag te gaan. Wij geloven dat je zelf de sleutel hebt tot een positieve mindset!" 
 • Rene de Leijer
 • Rene de Leijer
 • Tjessics
 • Tjessica
babs-asselbergs-van-ceg.png

BABS ASSELBERGS

The Customer Experience Game mag niet ontbreken op Play in Business 2023! Sinds 2016 laat de CX Game klantbeleving op actieve en creatieve manier spelenderwijs leven. Samen een spel spelen is leuk en schept een band. Medewerkers delen, leren en realiseren zich wat ze zelf en samen als team kunnen doen om de wereld voor klanten en zichzelf nog mooier te maken. De opdrachten op maat leveren inspiratie, inzichten en concrete ideeën op.
 • Babs
 • CEX
 • Nienke
Huis-van-vernieuwing-partner.png

RACHEL LEVI

Friskijken en dwarsdenken verdwijnt al snel als je wordt opgeslokt door de waan van de dag en alle processen, procedures en regels in een organisatie. Soms is het nodig om even door elkaar gerammeld te worden.

De creatieve koppen bij Huis van Vernieuwing zorgen graag voor die opschudding. Met de Creative Changemakers Class, creatieve sessies en het jaarlijkse werkfestival Chaos in de Orde.
 • Huis van Vernieuwing
hiperks-sponsored-partner-in-play.png

HIPERKS FOUNDATION

"Als HiPerks geloven wij dat het sociaal contact van jongeren met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel kan worden vergroot door de mogelijkheden die games bieden optimaal te benutten.

Uit dit geloof is de HiPerks Foundation ontstaan. Wij staan voor plezier, verbondenheid, gelijkheid en uitdaging. Het is ons doel om jongeren via gaming zowel tijdens als na hun revalidatie met elkaar in contact te brengen."
 • Hiperks
special-olympics-partner-in-play.png

SPECIAL OLYMPICS

"Through the power of sports, people with intellectual disabilities discover new strengths and abilities, skills and success. Our athletes inspire people in their communities and elsewhere to open their hearts to a wider world of human talents and potential."

Play in Business organisator Nancy Beers is deze zomer vrijwilliger bij de Special Olympics World Games 2023 in Berlijn.

Nancy: "Playing and sports should be available for everybody. Never underestimate the power of being seen, heard and valued as a human being. It's the tremendous uplifting effects of belonging. So this June I'll be in Berlin, enabling athletes from all over the world to celebrate sports, unity, inclusion and excitement!"
 • SO
speel met zorg
happy game changers
De vernieuwers
het wiel
Astrid Claessen
OpenNovations
The Serious Gamers
Xebia Academy
Gerbs Boardgames
Scrm Facilitators
The Customer Experience Game
Vernieuwing
Hiperks
Rene en Tjessica
livings toy
SO
bottom of page