Conference

OVER PLAY IN BUSINESS

De business van morgen vereist creativiteit, wendbaarheid en innovatie. Kwaliteiten die niet altijd voor de hand liggen. 

 

Maar wat als er nou een magische tool is, die juist deze kwaliteiten versterkt en ontwikkelt? Die mensen op een nieuwe manier verbindt en een team samen hun krachten laat ontdekken? Een tool die werknemers klaarstoomt voor de banen van de toekomst?

 

In Play in Business ontdekken we samen de potentie van die tool, die we al die tijd al in het laatje hadden liggen: spelen.

Als kind waren we er prima toe in staat om te spelen. Maar als volwassenen zijn we deze gave soms verloren. Terwijl juist in spelen zoveel kracht ligt. Het verhoogt onder andere onze productiviteit, verbetert groepsdynamiek en wakkert nieuwe creativiteit aan.

 

Dit is de ‘Playful Revolution’ die ons staat te wachten. Tijdens het Play in Business evenement ontdekken we via 4 thema's de mogelijkheden van spellen voor:

Dit creatieve event biedt de kans aan HR professionals, change managers, scrum masters, agile coaches, teamleiders, security professionals en andere geïnteresseerden uit het business leven om zich een halve dag lang onder te dompelen in de wereld van ‘serious play’.

 

21 verschillende sprekers, waaronder de keynote spreker Rocky Hehakaija, gaan in op de mogelijkheden van spel en de levensveranderende potentie van samen spelen.

Daarnaast is er een Speelplaats waar je bedrijven, organisaties en ondernemers ontmoet, die stuk voor stuk een unieke visie op spelen op de werkvloer hebben.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Happy Game Changers, onder leiding van Nancy Beers, en de Partners in Play die met hun steun het belang van spelen onderstrepen.

Zien we je op donderdag 30 september ook?

L&D - HR_L.png

HR en
Learning & Development

Innovatie - strategie _L.png

Verandering, Innovatie & Strategie

Personal development - Health_L.png

Persoonlijke Ontwikkeling
& Gezondheid

Security & Pivacy_L.png

Security & Privacy

PLAY IN BUSINESS

DATUM & TIJD

donderdag 30 september
12.00 - 18.00

LOCATIE

donderdag 30 september
12.00 - 18.00

Play in Business draft _S_L.jpg